"Gezonde snacks voor een gezonde werkomgeving."

The promise of our healthy snacks for well-being at work

100% natuurlijk of biologisch, geen toevoegingen, geen toegevoegde suikersGlutenvrije, veganistische, lactosevrije opties...Lokale, fairtrade en biologische selectieBij ons verbeteren ze hun welzijn op het werk

+ 100 bedrijven en nog veel meer...

ALT_INEOS
Alt_Gibson Dunn & Crutcher, LLP
Alt EQT
Alt Merchery
Alt Stanley / Stella
Alt Latham & Watkins
Clue Points
Next Gate Tech
Befimmo
GSK Stockmann
Tokio Marine HCC
Takeaway.com
Sony
Politico
KIOmed
Cainiao
Campari
DAP

Gezonde Fika snacks in de pers
RTL
RTBF

Fika is gespecialiseerd in de levering en bezorging van gezonde en natuurlijke snacks en dranken, maar ook koffie, vendingautomaten en geschenkdozen voor bedrijven, met een gevarieerd aanbod van lokale, 100% biologische of natuurlijke producten. Wij zijn ervan overtuigd dat welzijn op de werkplek ook afhangt van gezonde, evenwichtige en betaalbare voeding.

De gezonde snacks van Fika helpen de concentratie, energie en tevredenheid van werknemers te verbeteren en bevorderen een positieve en productieve werkomgeving.

Fika streeft ernaar ecologisch verantwoorde producten aan te bieden, met een voorkeur voor lokale, biologische en fairtrade-opties, om het welzijn op het werk en het milieu te ondersteunen.

Dat is eenvoudig: neem contact met ons op via onze website om uw specifieke wensen te bespreken. We helpen je met het op maat maken van je bestelling, zodat deze past bij je past bij uw werkomgeving.

Bedrijven kunnen eenvoudig bestellen via het Fika klantenportaal, waardoor ze direct toegang hebben tot een breed assortiment snacks, geschikt voor alle soorten werkomgevingen.

Ja, natuurlijk! Fika stemt haar diensten af op elk bedrijf en zorgt zo voor een gepersonaliseerd aanbod dat voldoet aan specifieke welzijns- en duurzaamheidsdoelstellingen.


Blijf op de hoogte van de laatste updates over gezonde snacks & drankjes!

Onze nieuwsbrief is jouw bron voor alles over Fika - van spannende nieuwe producten tot exclusieve kortingen voor abonnees. Mis niets om op de hoogte te blijven. Meld je nu aan om deel uit te maken van de Fika gemeenschap en je snackervaring te verbeteren! 

tiredness concentration Manage stress Prepare your own meals