Hoe bestel je Fika voor je bedrijf?

Onze werkwijze is eenvoudig: we beginnen met een korte vergadering waarin we je behoeften bespreken en vooral proberen te begrijpen. Het is ook een gelegenheid voor ons om onze drie aanbiedingen te presenteren en u te leiden naar het aanbod dat het beste bij uw bedrijf past.

Alles wat u nodig hebt om welzijn op het werk te bevorderen!

Stap 1: Vertel ons wat u nodig hebt


Wil je genieten van onze verschillende bulk of on-the-go producten voor op kantoor of gewoon voor een evenement? Of heb je nog geen gezonde drankjes van hoge kwaliteit gevonden en heb je aan ons gedacht?


Maak je geen zorgen, wij laten je zien hoe het moet, eenvoudig en efficiënt!


Om te beginnen maken we een klantenaccount voor je aan op ons platform. Alleen dan heb je toegang tot onze producten. Zodra dat is gebeurd...

Snacks and drinks at work
Portal for client to order snacks and drinks

Stap 2: Maak uw Fika account aan


Nu je je account hebt en eindelijk op ons online platform bent, kun je jezelf verwennen!


Selecteer gewoon de hapjes of drankjes die je samen met je collega's wilt nuttigen. Ha maar wil je een abonnement?


Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat het in ons systeem wordt geregistreerd. En maak je geen zorgen, het Fika team zorgt voor de rest. Je ontvangt je bestelling elke maand, afhankelijk van de frequentie die je kiest.

Stap 3: Bestel uw hapjes, drankjes, koffie of geschenkdozen

Wij leveren in minder dan 3 open dagen zodat je niet te lang hoeft te wachten om te genieten van je hapjes, drankjes of alles wat je kunt bestellen. We besteden veel aandacht aan de levering op de laatste kilometers. Daarom hebben we besloten om de bezorging in eigen beheer te houden. Je zult er geen spijt van krijgen als je Monty of Mamadou'smiles ziet.


Nog een laatste ding: je hebt waarschijnlijk gezien dat de meeste van onze producten in emmers worden geleverd? Je dacht: "Die emmers gooi ik gewoon weg, ze nemen zoveel ruimte in". Welnee, bij Fika hebben we bewust aan dit kleine detail gedacht om de impact van onze verpakkingen op het milieu te verminderen. In principe gaan we het verzamelen, schoonmaken en hergebruiken.

Individual snacks for your office in a display
Delivery of healthy snacks and drinks at work

Stap 4: Ontvang je bestelling door snelle levering


Wij leveren je hapjes en drankjes in heel België, Luxemburg en Frankrijk.


Leveringen vinden elke maand op hetzelfde tijdstip plaats, d.w.z. op de eerste 5 werkdagen (maandag t/m vrijdag). Houd er rekening mee dat weekenden niet meetellen als werkdagen.


Wanneer je een bestelling plaatst, nemen wij deze direct in behandeling zodat we zo snel mogelijk kunnen leveren.

Laten we samen het welzijn van uw werknemers op het werk bevorderen

Om klant te worden, vul je gewoon het formulier in op elke productpagina, log je zelf in op het portaal of neem je rechtstreeks contact met ons op.

Zodra je klant wordt, maken we een account voor je aan en krijg je toegang tot ons klantenportaal dat je toegang geeft tot onze drankjes en snacks op één plek voor eenvoudig beheer en gecentraliseerde facturering. Wij noemen dat een one-stop shop.

Je hebt een btw-nummer nodig om gebruik te kunnen maken van de diensten van Fika. We bieden onze diensten niet aan particulieren aan. Misschien in de toekomst, maar nu nog niet.

Heb je een specifiek verzoek voor gezonde hapjes en/of drankjes? Kun je de informatie die je nodig hebt niet vinden op onze Fika-website? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen om te zien hoe we je kunnen helpen.

tiredness concentration Manage stress Prepare your own meals