F.A.Q

Fika is een start-up die werd opgericht door Florian Etienne en Rudy Gardiole aan het einde van de COVID-crisis van 2021, met als doel de manier waarop snacks worden geconsumeerd in bedrijven te veranderen.

Fika is een moderne leverancier (logistieke tussenpersoon) van biologische, lokale of fairtrade hapjes, drankjes en koffie voor haar klanten (grote en kleine bedrijven).

Fika biedt haar klanten verschillende diensten: levering van verpakte snacks, snacks in bulk, koffie, thee, dranken en verkoopautomaten. Alle diensten respecteren onze filosofie van gezonde, natuurlijke, lokale en fairtrade producten.

Om klant te worden vult u het formulier in op elke productpagina, logt u zelf in op de portal of neemt u rechtstreeks contact met ons op via hello@myfika.be.

Zodra je klant wordt, maken we een account voor je aan en krijg je toegang tot ons klantenportaal dat je toegang geeft tot onze producten en diensten op één plek voor eenvoudig, gecentraliseerd en factureringsbeheer.

Flexibiliteit, snelheid, eenvoud. Met Fika verplicht je je tot niets, alles is beschikbaar tegen betaalbare prijzen en we leveren in slechts een paar dagen.


Je hebt een btw-nummer nodig om gebruik te kunnen maken van de diensten van Fika. We bieden onze diensten niet aan particulieren aan. Misschien in de toekomst, maar nu nog niet. 


Heb je iets nodig maar kun je het niet op de site vinden? Neem dan direct contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen.Bewaar ze gewoon tot de volgende levering. Als de bezorger langskomt, geef je ze gewoon aan hem. Zo help je onze ecologische voetafdruk te verkleinen.  


tiredness concentration Manage stress Prepare your own meals