Individuele snacks voor op kantoor 

Gezonde zoete en hartige snacks van hoge kwaliteit


Je team verdient het beste. Bij Fika selecteren we met plezier gezonde en lekkere snacks, zowel zoet als hartig. We leveren ze op regelmatige tijdstippen aan uw bedrijf, ongeacht de grootte of locatie (in België, Luxemburg of Noord-Frankrijk).


Maar wat bieden wij u? Fika levert u op regelmatige basis een houten vitrine gevuld met snacks geselecteerd op basis van de volgende criteria: geen additieven, geen bewaarmiddelen, geen toegevoegde suiker en vooral SMAAKTELIJK! Elke maand kun je nieuwe producten proeven zonder ernaar te hoeven zoeken.

Je bespaart tijd en moeite, en je hele team zal tevreden zijn. 


Bij Fika regelen we alles. Je hoeft alleen maar de deur van je zaak open te doen en wij bezorgen die kostbare gezonde snacks.





Ik ben geïnteresseerd


Individual, healthy office snacks
Healthy snacks at work in a display

100% natuurlijk of biologisch


Glutenvrije, lactosevrije, enz. opties 


Geen additieven of conserveringsmiddelen

Zorgvuldige selectie van onze snacks

Bestel je eigen individuele kantoorsnacks


Flexibel Fika abonnement​

 
Een verscheidenheid aan individuele snacks

 
 Levering overal in België

De voordelen van verpakte snacks

  1. Een kant-en-klare service: zodra je de afspraken voor het abonnement hebt gemaakt, zorgen wij voor alles: van het selecteren van de verpakte snacks tot de levering. Zodat jij je kunt concentreren op je core business.
  2. Wij maken het je gemakkelijk: het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om het dieet van je werknemers te verbeteren. Ons assortiment verpakte snacks is moeiteloos, omdat wij zorgen voor de selectie en levering op kantoor.
  3. Een selectie voor jou gemaakt, gevarieerd en uitgebalanceerd: Wij maken de selectie voor jou, zodat je verzekerd bent van een gevarieerd aanbod van gezonde, kwaliteitsvolle en overheerlijke verpakte snacks voor elke smaak. Zonder te vergeten u te verrassen.
  4. Bespaar tijd: Vermijd tijdrovend zoeken en selecteren. Wij maken voor jou een selectie van verpakte snacks.
  5. Een praktische, aantrekkelijke display: Omdat we werkpauzes aangenaam willen maken, worden onze verpakte snacks gepresenteerd in een elegante, praktische display, perfect voor elke werkplek.
  6. Tevredenheid en motivatie van werknemers: Verbeter de tevredenheid en motivatie van uw werknemers door hen verpakte snacks en exclusives van hoge kwaliteit aan te bieden.
De voordelen van verpakte snacks


Laten we samen welzijn cultiveren

van uw werknemers!

 Ontdek fika

tiredness concentration Manage stress Prepare your own meals