Alles wat je moet weten over nieuwe manieren van werken

Of je nu een startup, MKB of groot bedrijf bent, velen beginnen een aantal nieuwe manieren van werken te integreren die voortdurend in ontwikkeling zijn. Onder deze omgevingen bevinden zich coworking en open-space faciliteiten, die steeds trendy worden onder de laatstgenoemden. Hier zijn een paar voorbeelden van de nieuwe manieren van werken, van coworking tot open ruimtes en de permanente voorziening van eten en drinken voor werknemers en medewerkers.

Coworking, een plek voor samenwerking​​

Tegenwoordig kiezen veel bedrijven ervoor om hun werknemers open ruimtes aan te bieden. Dit is onder andere omdat het teamleden aanmoedigt om met elkaar samen te werken door werkplekken te gebruiken die zijn aangepast aan verschillende taken om een interne coworkingruimte te creëren. Door gemeenschappelijke cafés, ontspanningsruimtes en sociale ruimtes op te nemen, kun je ook interactie aanmoedigen.

Deze omgevingen bevorderen de gemeenschap, samenwerking en interpersoonlijke relaties waar mensen naar op zoek zijn. De dagen van gesloten en geïsoleerde kantoren lijken voorbij te zijn en de meeste werknemers, vooral sinds de pandemie, geven de voorkeur aan dagelijks contact en interactie met hun collega's. Daarom is het essentieel om je aan te passen aan deze nieuwe veranderingen en passende, moderne oplossingen te bieden.

Bied een speciale en unieke ruimte om op adem te komen

We weten allemaal hoe belangrijk koffiepauzes zijn voor werknemers. Het maakt diepgaandere uitwisselingen met collega's mogelijk en het is bovendien tijdens deze momenten dat creativiteit en de beste ideeën en strategieën zich volgens sommige onderzoeken ontwikkelen. Het is daarom essentieel om een aparte ruimte voor pauzes aan te bieden om een aangename werkomgeving te creëren die ontspanning en sociale interactie combineert.  

Wist u ook dat het soort snacks dat wordt genuttigd een grote invloed heeft op het efficiëntieniveau, de vermoeidheid, de concentratie en het humeur van uw werknemers? Omdat veel mensen de neiging hebben om de hele dag door suikerrijke, industriële producten te eten, bieden veel bedrijven nu een assortiment gezonde snacks aan in de ontspanningsruimte die hun werknemers de hele dag door kunnen eten. Los gedroogd fruit, natuurlijke mueslirepen en chocoladerepen, dranken zonder toegevoegde suiker of kleurstoffen - er zijn zoveel opties beschikbaar! 

Met Fika heb je in een paar klikken toegang tot een hele reeks heerlijke hapjes en drankjes, zodat je je personeel van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat gezonde producten kunt aanbieden! Het is een nieuwe manier om een goede sfeer te creëren tijdens deze pauzes, waardoor mensen graag persoonlijk komen werken en hun efficiëntie wordt verhoogd.

We selecteren lokale producten, met natuurlijke grondstoffen, relatief laag in suiker, maar vooral lekker! Ga nu naar onze site voor meer informatie over onze producten en de beschikbare opties. Fika is ook een manier om je aan te passen aan nieuwe werkomstandigheden!


Welke gezonde tussendoortjes moet je gedurende de dag op het werk nemen?
tiredness concentration Manage stress Prepare your own meals