Welke gezonde tussendoortjes moet je gedurende de dag op het werk nemen?

Gezonde snacks op het werk zijn essentieel geworden voor de meeste werknemers. Door tijdgebrek geven we de voorkeur aan tussendoortjes met veel suiker, voor onderweg en meestal erg ongezond. Het kan ook gebeuren dat je lunch je niet vult of, erger nog, dat je gewoon geen tijd hebt om te eten. Bij Fika hebben we gezonde snacks zonder suiker die je overal mee naartoe kunt nemen! Heb je originele ideeën nodig voor gezonde snacks? Hieronder vind je een niet-uitputtende lijst van wat je op onze site kunt vinden:

1) Noten

Noten moeten bovenaan je lijstje staan. Studies hebben aangetoond dat noten je kunnen helpen om een gezond dieet voor je hart te behouden, omdat ze het niveau van lipoproteïnen met een lage dichtheid (LDL, of 'slecht' cholesterol) verlagen. Naast het feit dat ze hartgezond zijn, zijn ze een van de beste kantoorsnacks omdat ze zo lang meegaan.

2) Granola 

De haver in granola levert aanzienlijke hoeveelheden vezels en ijzer, en de noten en zaden leveren de hart-gezonde onverzadigde vetten waar we het eerder over hadden. Maar lees het etiket goed, want het kan erg calorierijk zijn. Zowel 's ochtends als 's middags een zoet en lekker tussendoortje.

3) Gemixte gedroogde vruchten

Beter dan gemengde noten! Natuurlijk maakt het toevoegen van meer gezonde elementen het beter, maar het maakt nog steeds de lijst. Een snack van gedroogd fruit geeft je de energie die je nodig hebt om de rest van de dag door te komen.

4) Pure chocolade

Voedingsrijke pure chocolade kan je helpen gezonder te blijven. Het is een van 's werelds beste bronnen van antioxidanten en wordt gemaakt van het zaad van de cacaoboom. Volgens studies kan het de gezondheid verbeteren en het risico op hartaandoeningen verminderen. Fika biedt een assortiment pure chocolade snacks, koekjes en repen die 100% natuurlijk zijn en geen toegevoegde suikers bevatten.

5) Zaden

Zaden zijn de ideale snack voor een gezond kantoor. Het zijn kleine krachtpatsers die licht verteerbare vezels, gezonde vetten en mineralen bevatten. Ze zijn makkelijk te verwerken in een aantal gerechten of los te eten.

Gezonde snacks op het werk zijn daarom een ideale oplossing om fit en efficiënt te blijven en je gezondheid en figuur op peil te houden. Fika biedt je een heleboel snacks op maat, 100% natuurlijk en zonder toegevoegde suikers! Fika geeft je snel en gemakkelijk toegang tot een verscheidenheid aan voedingsmiddelen van hoge kwaliteit. En dat is veel beter dan tussendoortjes die op de lange termijn slecht zijn voor je lichaam. Kortom, lekkere, gezonde en aanpasbare tussendoortjes om jezelf of je werknemers dagelijks een kleine traktatie te geven!


Hoe blijf je goed gehydrateerd op het werk en welke drankjes hebben de voorkeur?
tiredness concentration Manage stress Prepare your own meals