Een geschiedenis van kwaliteitsnacks

Fika Team that deliver your healthy snacks and drinks

Wat is Fika?

Fika is 100% Belgian and above all 100% well-being. But how? With snacks and drinks that will make you feel good without feeling guilty at work.

Fika is 100% Belgisch en vooral 100% welzijn. Maar hoe? Met hapjes en drankjes die je een goed gevoel geven zonder schuldgevoel op het werk.

We willen dat je pauzes niet alleen lekker maar ook gezond zijn, zodat je je de hele dag op je best voelt! Bij Fika nemen we kwaliteit en duurzaamheid serieus. We zijn niet perfect, maar we hebben plannen genoeg om te blijven verbeteren. We hebben zelfs een routekaart voor duurzaamheid.


Onze producten zijn 100% biologisch of natuurlijk en we doen geen concessies aan smaak of textuur. Het idee is om een balans te vinden. Dus als je op zoek bent naar een bedrijf dat jou en je personeel helpt zich goed te voelen en tegelijkertijd heerlijke snacks aanbiedt, sluit je dan aan bij de Fika-familie!

Ons verhaal

Mei 2021

Oprichting van Fika

Ons bedrijf is een Belgische start-up die zijn avontuur begon in Brussel, maar al snel uitgroeide tot een echte veroveraar!

November 2021

Lancering in Luxemburg

Na slechts 6 maanden besloten we een nieuwe uitdaging aan te gaan door onze activiteiten uit te breiden naar het Groothertogdom Luxemburg.

Niet zonder moeite zijn we de uitdaging aangegaan en vandaag kunnen we met trots zeggen dat Luxemburg een beetje ons tweede thuis is.

September 2022

De regio Hauts-de-France veroveren

Eind 2022 hebben we ook Noord-Frankrijk aan onze veroveringslijst toegevoegd! Lille in het bijzonder.

Maart 2023

Het team breidt uit

We hebben het geluk gehad om nieuwe leden te vinden om het team compleet te maken. We zijn nu met z'n vieren.

We kijken ernaar uit om te ontdekken wat de toekomst brengt en om onze ervaring en knowhow te delen met onze klanten en partners in deze nieuwe markten. Of u zich nu in Luxemburg of Frankrijk bevindt, onze toewijding aan productkwaliteit en klantenservice blijft onveranderd. We zijn er om u te helpen de juiste oplossingen te vinden voor uw behoeften, en we zijn klaar om samen met u nieuwe uitdagingen aan te gaan!


Wat is de volgende stap? Blijf kijken! Er zit veel nieuws in de pijplijn, maar we kunnen er nog niet te veel over zeggen... Bovendien is het beter om de spanning erin te houden, als die er al is.


Let's work together to improve your employees' well-being at work!

Ontdek fika

tiredness concentration Manage stress Prepare your own meals